Empowerment Hub

Avem puterea de a schimba lumea, de a o face un loc mai bun, mai sigur. Noi, la Asociația Beyond alegem să ne conectăm, să colaborăm și șă ne susținem pentru a co-crea comunități sigure, reziliente.

Ce este „Empowerment Hub”?

 

EMPOWERMENT HUB este un proiect care oglindește una dintre cele mai importante valori ale noastre: a ne împuternici pe noi înșine și pe alții. Programul a fost creat pentru a oferi un spațiu de dezvoltare pentru tineri. Voluntarii Beyond sunt susținuți să își descopere potențialul și să-și dezvolte proiectele care reflectă valorile noastre comune.

„Cred în potențialul extraordinar al tinerilor de a face lumea un loc mai bun, iar prin intermediul acestui proiect intenționăm să creăm acel loc sigur și favorabil unde tinerii pot crea, acționa și își pot atinge unele dintre obiectivele lor. (Delia, co-fondator și coordonator Empowerment Hub @Beyond)”

Vă invităm să cunoașteți tineri care în cadrul Empowerment Hub au acționat și ne-au inspirat

Adrian Lari

Adrian Lari

Manager de comunitate

Proiectele și cursurile de formare Erasmus+ m-au ajutat să mă dezvolt personal și mi-au îmbunătățit abilități precum: competențele lingvistice (sau alte abilități de comunicare), mi-au sporit cunoștințele despre programele europene pentru tineri, mi-au oferit noi perspective, muncă în echipă și abilități de organizare.
Sunt implicat activ în proiectele Beyond, având ocazia să particip la proiecte organizate de asociație sau în parteneriat cu aceasta. M-am implicat în susținerea atât a aspectelor tehnice, cât și a celor non-tehnice în implementarea unor proiecte.

Teodora Păucean

Teodora Păucean

Teo este psiholog, asistent de psihodramă și coach certificat, expert în – Public Speaking – Asertivitate și abilități de comunicare Managementul conflictelor – Tipuri de personalitate – Mentorat în carieră, sprijinind adulții și tinerii să își creeze o viață în termenii lor, aliniată cu viziunea, valorile și personalitatea lor.

Iulia Ani

Iulia Ani

Manager de proiect

Numele meu este Ani Iulia-Maria și studiez Limbi Moderne Aplicate (Engleză și Franceză) la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Am participat în proiecte Erasmus+ și voluntariat, axându-mă pe ajutorarea persoanelor cu dizabilități. Scrierea unui proiect de solidaritate a dezvoltat abilitățile mele organizatorice și productivitatea, oferindu-mi perspective noi în aplicarea cunoștințelor.

Cristina Găvriluț

Cristina Găvriluț

Voluntar

Proiectele în care am fost implicată în calitate de manager logistic, participant și voluntar m-au ajutat să înțeleg mai bine diverse subiecte, cum ar fi incluziunea, diversitatea, cetățenia europeană, digitalizarea, reciclarea. Am explorat aceste subiecte prin intermediul schimburilor de tineri și al cursurilor de formare organizate în diverse țări europene. În prezent, colaborez cu alți tineri din diferite țări pentru a planifica un schimb de tineri axat pe eco-antreprenoriat și un proiect de solidaritate care vizează prevenirea dependenței de alcool și substanțe.

Darius Burdeți

Darius Burdeți

Manager și consilier de proiect

Numele meu este Darius și sunt pompier militar și paramedic. În 2020, am participat la un schimb de tineri în Istanbul, stârnindu-mi interesul pentru proiectele Erasmus+. În viitor, doresc să scriu și să gestionez proiecte Erasmus+, să mă implic în mai multe activități de voluntariat și schimburi de tineri. Elaborarea proiectului #FirstAidBasics.YE a fost un proces minunat, creând ceva semnificativ alături de prieteni și parteneri din diverse țări.

Andrei Farcas

Andrei Farcas

Psiholog clinician

Psiholog clinician, cu experiență de lucru cu copii și adolescenți. Am lucrat ca psiholog la Asociația Little People ca urmare a unui voluntariat de 3 ani. În plus, am fost voluntar la Asociația Preventis, concentrându-mă pe prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul adolescenților. Mă concentrez să acumulez cât mai multă experiență în domeniul psihologiei dar în același timp și pe participarea la programe Erasmus, cu accent pe dezvoltarea personală.

 

Delia Cristina Roșca

Delia Cristina Roșca

Co-fondator & manager Empowerment Hub

Inspirație, cooperare, împuternicire. Aceasta este mantra mea în ceea ce privește proiectul Empowerment Hub. Sunt recunoscătoare pentru fiecare experiență, pentru fiecare eșec și pentru fiecare realizare.

Iulia Fink

Iulia Fink

Consultant de proiect

Încă din liceu, pasiunea mea a fost nutriția și un stil de viață sănătos. Acum studiez Nutriție și Dietetică la master. Am organizat ateliere de nutriție pentru copii. Prin elaboraera aplicației pentru YE #mindyoureating, am înțeles mai bine conceptul și obiectivele proiectelor Erasmus+, dar mi-am dezvoltat și o înțelegere mai profundă despre sine.

Iulian Lerca

Iulian Lerca

Manager de proiect

#ECOCHANGEMAKERS a fost primul meu proiect, apărut din nevoia de a demonstra că și eu POT. A fost o provocare să elaborez proiectul, nu știam ce să scriu și cât timp va dura. Îi mulțumesc lui Irene, care ne-a ghidat pe tot parcursul procesului de aplicare, acum lucrurile sunt mai clare și mă simt pregătit să scriu un alt proiect. Sunt foarte mândru și bucuros că proiectul a fost aprobat și sunt gata să trec la a doua parte a acestei provocări, cea de implementare.

Anamaria Lăzăruc

Anamaria Lăzăruc

Manager de proiect și facilitator

Studentă la Psihologie și Științe Educaționale la Universitatea A. I. Cuza din Iași, cu peste 6 ani de experiență în voluntariat, a evoluat de la voluntariat la coordonare și gestionare de proiecte. Pasiunea ei pentru psihologie, știință, tehnologie, educație și civism o motivează să sprijine atât propria dezvoltare, cât și pe cea a celor din jur.

EXTENSIVE GENERATION

EXTENSIVE GENERATION este un grup informal de tineri entuziaști și proactivi din medii diferite. Am decis să punem împreună voință și motivație puternică, pasiune, responsabilitate și experiență pentru a contribui la comunități mai coezive și mai sigure. Suntem pregătiți să creăm un impact pozitiv în dezvoltarea socială, educațională și personală a tinerilor din comunitățile noastre locale, și nu numai. În calitate de mentorați ai Asociației Beyond, membrii grupului informal fac parte din proiectul „Empowerment Hub”, care servește ca o platformă concepută special pentru a stimula creșterea tinerilor, prin îndrumare și mentorat, aceștia pornesc într-o călătorie de autocunoaștere, canalizându-și pasiunile și talentele către inițiative care rezonează cu principiile și aspirațiile colective ale comunității. Ca urmare, EMPOWERMENT HUB devine nu doar un spațiu fizic, ci un centru vibrant de creativitate, colaborare și împuternicire, în care călătoria fiecărui individ contribuie la îmbogățirea și progresul colectiv al tuturor părților implicate.